maanantai 7. huhtikuuta 2014

Lenni Hevisauruskeikalla




Lenni rokkas ja otti kaiken irti konsertista. Niin ihana rakas!!

Päiväkodissa vai kotona?

Heips!
Ajattelin päivitellä sitä, kun Lenni on nyt ollut kotona koko alkuvuoden, eli otettiin hänet pois päiväkodista monien pohdintojen jälkeen.
Meillä on mennyt todella hyvin koko tämän ajan, ja oli niin hyvä että hän jäi kotiin.
Tuntuu että päiväkoti alkoi muokata Lenniä ihan vääränlaiseksi. Eli, joka päivä tuli valituksia Lennistä, eikä koskaan mitään myönteistä palautetta.
Kaikille lapsille ei sovi isot ryhmät ja hirveä hälinä ympärille. Lenni on aina ollut herkkä näissä asioissa ja mennyt tosi levottomaksi suurissa ihmismassoissa. Hän ei kertakaikkiaan jaksa! Tätä päiväkodeissa ei osata ottaa huomioon, eikä varmaankaan ole edes mahdollista. Mielestäni olisi kuitenkin hyvä, yrittää löytää niitä hyviä puolia myös vilkkaista lapsista, eikä heti leimata heitä kiusanhengiksi. Pitäisi jaksaa luoda sitä positiivista ilmapiiriä enemmän ja korostaa hyviä asioita. Minusta on ihanaa, että hän on saanut kasvaa omana itsenään kotona meidän kanssa, koska hän on aivan superihana poika. Olen myös tosi kiitollinen siitä, että tällainen järjestely sopii meidän arkeen.

Ollaan myös vältytty siltä hirveältä sairastamiskierteeltä, joka piinasi meitä koko viime kevään, kun Lenni vielä oli päiväkodissa.