tiistai 14. tammikuuta 2014

Ihana päivä, esikoisen kanssa kahdestaan

Huomenta vaan!

Tänään nukuttiin puoli yhdeksään koko perhe :)

Eilinen päivä oli aivan ihana Lennin kanssa tropparissa <3
Kaikki meni paremmin kuin hyvin, paitsi että vähän niinkuin pakotin Lennin laskemaan kanssani siitä suuresta liukumäestä, kun olin päättänyt että nyt uskallan laskea! Viimeksi en uskaltanut kun olin viimeisilläni raskaana Venlan kanssa.
No, huomasin heti kun lähdettiin laskemaan että tästä ei hyvää seuraa! Vauhti oli aivan liian kova, ja alas kun molskahdettiin, Lenni raukka meni veden alle, enkä millään siinä vaudissa pystynyt pitämään häntä ja itseäni vedenpinnalla :( keskityin vain siihen että "Lenni nopeaa pinnalle ylös" ja pidin hänestä kokoajan kiinni ja nappasin ylös samantien.
Hieman hän säikähti, mutta sitten naurettiin asialle ja pysyteltiin turvallisemmalla puolella.

Imetin Venlan ennenkuin lähdettiin ja tuli sellainen hassu juttu mieleen, kun rintani ovat tosi pienet imetyksen jälkeen, mutta parin tunnin päästä paisuvat maidosta, niin ajattelin että huomaakohan joku siellä uimassa, että mulla on yhtäkkiä kasvanut tissit uinnin aikana ;) juu aika lapsellista, mutta piti ennenkuin lähdettiin miettiä tarkasti mitkä bikinit laitan, että tissit ei pursua ulos sen parin tunnin uinnin jälkeen.

Anoppi oli hoitamassa Venlaa sillä aikaa ja onneksi tyttö nukkui suurimman osan ajasta, koska hän ei ollut huolinut tuttipulloa yhtäkkiä!? Mielessä kävi että mitä jos hän ei ottaisikaan maitoa pullosta, mutta en silti ajatellut että niin kävisi oikeasti, mutta näinhän tyttö sitten päätti!
Onneksi olimme juuri syöneet valmiiksi ja pääsimme heti lähtemään kun mumma soitti, että nyt olisi pikku ongelmatilanne päällä!

Illalla Venla ei suostunut nukahtamaan omaan kehtoon, vaan vaati viereen.
Olin niin väsynyt päivän jälkeen, että en edes yrittänyt pidempään kuin puoli tuntia nukuttaa omaan kehtoon, vaan otin sitten viereen ja siihen pimu nukahti melkein heti!