tiistai 11. maaliskuuta 2014

Tuli mieleen, että menetin varmasti jonkin verran lukijoita, kun en suostunutkaan kirjoittamaan ruokapäiväkirjaa täällä.
Minulla on se linja että kohtuus kaikessa, en sen enempää mieti mitä syön nykyään! Syön mitä huvittaa, mutta säännöllinen syöminen, aamupala, lounas, välipala/päivällinen(riippuen rytmistä) ja iltapala.
Hyötyliikunta lasten leikin parissa ja kahvakuula-treeniä noin 3 kertaa viikossa. Siinä on minun vinkit.
Itselläni on aika monipuolinen tausta urheilun suhteen nuoruudesta ja tuntuu että kroppa on tämänkin ansiosta pysynyt kuosissa, myös kahden raskauden jälkeen. Harrastin lapsena ja alkuteini-vuosina telinevoimistelua.

Olen innostunut hieman enemmän nyt ruuanlaitosta ja olen tehnyt itse Venlalle ruokaa, jee, olen tästä ylpeä :)
Yllättävän helppoa tehdä isoja satseja mikserillä ja sitten pakastaa.. paitsi että kun pääsin vauhtiin, meidän tehosekoitin hajosi.. löi kipinöitä ja poksahti.. jaiks!!
Eilen saapui uusi monitoimikone postissa, joten eiköhän sillä taas kokata! Oli vielä tajouksessa!
Venla on myös oppinut syömään oikeaa kaurapuuroa, joten säästämme aika paljon rahaa siinä, kun ei tarvitse ostaa niitä kalliita puurojauheita!

Venla on nyt alannu oleen pitempiä pätkiä hereillä..jaksaa selkeästi paremmin nyt, mutta öisin hampaat vaivaa ja yöt vaihtelee vielä. Yöunille ollaan nyt päästy aika kivasti, niin että Venla nukahtaa omaan sänkyyn, pikku itkun jälkeen. Olen oppinut erottamaan Venlan itkun nyt ja tunnistan koska hän itkee pelkkää uni-itkua(eli juuri ennenkuin nukahtaa itkee, ja silloin on tärkeää että EN mene siihen häiritsemään) ja koska esim. ilmavaivaa, sillon joudun mennä nostamaan hänet ylös ja yleensä tulee pikku röyhy, lasken hänet takaisin omaan sänkyynsä ja sitten hän nukahtaa.

Kohta on Lennin 4-vuotis synttärit! Aloitin kutsukorttejen tekemisen tänään :)