lauantai 5. lokakuuta 2013

Siistit "imetys"paitapuserot

Vihdoin postissa saapui odotetut Hennesin puserot. Tilasin kasan nappipuseroita, joilla voi imettää! Siistiä :)






Vatsalta selälle ja liikkeillelähtö-asiaa :)


Eilen Venla kääntyi vatsalta selälle ja tänään Venla on 7 viikkoa, isoveli Lenni kääntyi päivää ennenkuin 4 viikkoa tuli täyteen, mutta hän onkin aina ollut sellainen vauhtihirmu :) nousi seisomaan jo 6 kuukautisena ja lähti kävelemään 9 kuukautisena.
Otin kameran esille ja piti videokuvata Venlan kääntyminen, kun hän teki sen kaksi kertaa peräkkäin, mutta sitten ei enää onnistunutkaan kun kamera oli esillä :)

Pari yötä sitten, sain nukkua 5 tuntia putkeen, mutta pari viime yötä ovat taas olleet vähäunisempia. Venla on mennyt yöunille myöhemmin, eli vasta kymmeneltä. Sain neuvon MLL.stä, nukuttaa Venla tunnin päikkäreille vielä illalla ja sitten vasta iltatoimet ja yöunille. Toimii sillätavalla, että yöllä ei tarvitse syöttää kuin kerran, mutta sitten päivä alkaakin jo kello 07 aamulla viimeisen syötön yhteydessä. Venla nukkuu vaunukopassa yöt. Nukutetaan hänet vaunuun ja siirretään koppa makkariin pinnasänkyyn ja sitten aamuyöstä hän tulee viereen ensimmäisen syötön jälkeen. Laitettiin kätkythälytin vaunukoppaan, kun turhaa sitä pitää sängyssä kun hän ei siellä nuku ja saa päivisin ottaa rennommin kun Venla nukkuu vaunuissa ulkona, kun tietää että hälytin hälyttää jos tulee "jotain"!
Itse olen aivan poikki jo kello 20 illalla kun olen nukuttamassa Lenniä ja sitten saa valvoa vielä kymmeneen, mutta jos yöt paranee pikkuhiljaa, jaksan tietenkin olla hereillä kymmeneen asti, mutta nyt tekee vielä tiukkaa, kun yöunet ovat edelleen korkeintaan 6 tuntia yhteensä.