keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Uuden blogin korkkaus

Heippa!

Aloitetaanpas tämä uusi blogi sitten oikein kunnolla!
Nyt mennään siis raskausviikolla 24 ja elokuun puolessa välissä, olisi uuden tulokkaan laskettu aika.
Olen tähän asti voinut todella hyvin, enkä niin paljon ole edes ehtinyt keskittyä tähän raskauteen, kaiken muun hälinän keskellä.
Nyt on pian tämän kauden opiskelut opiskeltu, mutta pääsin vielä ensi kuussa yhdelle todella, todella mielenkiintoiselle kurssille, ja punnitsen tässä vaihtoehtoja ja sitä riittääkö aika ja voimat vielä käydä tämä yksi kurssi..
vai pitäisikö säästää jotain vielä siihen, kun palaan taas opiskelemaan?
Kyseiseen kurssiin kuuluu ryhmätyö ja nämä ovat niin hankalia perheelliselle, ja aiheuttavat aikamoisen stressin minulle.. varsinkin nyt kun yksi ryhmätyö meni pieleen oksennustaudin takia, ja meinasin menettää koko kurssin opintopisteet.. onneksi tämä luennoitsija oli ainut inhimillinen tyyppi tähän mennessä.. ja lupasi minulle kyseiset pisteet, vaikka en työtä päässyt esittämäänkään!

Miehellä alkaa kausi nyt ja hän tulee olemaan paljon pelireissuilla tästä eteenpäin,syksyyn asti, joten joudun ehkä perumaan tuon viimeisen kurssin kuitenkin!

Tänään oli neuvola, ja taas oli opiskelija vastassa.
Ymmärrän että heidänkin pitää saada harjoitella tulevaa työtä, mutta ehkä ei kuitenkaan ole niin reilua että joka kerta on eri tyyppi vastassa.. ja kaikki henkilökohtaiset asiat pitää käydä läpi, aina uudestaan eri ihmisen kanssa.
Joskus tämä olisi ihan ok, mutta ei tosiaan joka neuvolakäynnillä..
Kaikki oli kuitenkin hyvin, raudat oli noussu, paino vain vähän ja vauva liikkui hienosti!
Olen yrittänyt pitää itseäni kunnossa nyt, jumppaamalla ja lopetin jopa jokapäiväisen karkinsyönnin, ja tänään on JO neljäs päivä ilman karkkia, jee! :) olen hirveä karkkiaddikti, enkä yleensä pärjää päivääkään ilman!