maanantai 7. lokakuuta 2013

Jälkitarkastus

Tänään on sitten jälkitarkastus ja jännittää pitkästä aikaa mennä neuvolaan.
Kesällä sinne oli kiva mennä, mutta nyt kun raskaudesta on vierähtänyt jo 7 viikkoa, tuntuu hassulta mennä sinne, kun tuo raskausaika tuntuu jo niin kaukaiselta!!

Meillä meni hienosti pari päivää ilman miestä, joka oli pelireissussa viikonlopun yli. Pärjäsin kummankin lapsen kanssa ja Venla nukkui päivisin, niin hyvin että ehdittiin Lennin kanssa touhuta yhdessä.
Olen pian saanut kirpputorivaatteetkin lajiteltua kaiken tuohun ohella :) ja kaikki asunnon kaapit on siivottu, niin että tilaa riittää enemmän, nyt kun meitä on neljä perheessä <3

Aiheen ohi: Lihaton lokakuu??
Huomasin muuten että nyt on joku Lihaton lokakuu ja aivan ensimmäisenä tuli mieleen, että eläinraukat tapetaan ihan turhaan ja lihat menee roskiin, kun monet ovat osallistuneet tähän haasteeseen :( mitä järkeä siinä nyt oikein on?!
En muutenkaan oikein ymmärrä sitä että ollaan kasvissyöjiä, vain siksi että käy eläimiä sääliksi, koska enemmän minua käy niitä sääliksi, jos ne teurastetaan ja sitten ihmiset ei edes syö sitä lihaa..sen verran kunniaa eläimille että ei heitetä pois lihaa, mikä nyt todennäköisesti tulee tapahtumaan, tämän haasteen takia :(