sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Tropiclandiassa pulikoimassa

Eilinen päivä meni tosi kivasti pitkästä aikaa :)
Poika nukkui päikkärit ja sitten menimme uimaan ensimmäistä kertaa koko perheellä Tropiclandiaan.
Esikoisemme oli aivan innoissaan ja jännittyneenä, koska hän ei ole tottunut veteen, vaikka omassa uimaltaassaan onkin pulikoinut jo ihan pienestä asti.. jotenkin vesi pelottaa häntä ja varsinkin suihkussa käynnit on todella hankalia.. itse olen kans lapsesta asti pelännyt vettä, vaikka se onkin aina kiehtonut minua samaan aikaan.
Harmi kun veteen ei voi ottaa kameraa.. pojalla oli niin onnellinen ilme ja hän pusutteli meitä välillä, kun vietiin häntä vedessä. Oli todella ihana hetki koko perheelle ja jäi hyvä mieli :)
Hieman oli hassua kävellä masu pystyssä bikinit päällä.. mutta moni on kehunut masuani somaksi, vaikka välillä tunnen itseni kyllä aika valaaksi ;)

Illalla otin esikoisen viereen nukkumaan.. ehkä ammun itseäni jalkaan, mutta jostain syystä haluan hänet nyt lähelle ja nukun hyvin kun hän on vieressä, ihme ja kumma kyllä!
Mietin sitä kannattaako häntä helliä mahdollisimman paljon nyt ennenkuin vauva syntyy, vai totuttaa häntä jo siihen että pian äiti pitää jakaa!?
Taidan kallistua siihen että totutellaan sitten kun vauva on syntynyt ja toivotaan että kaikki menee omalla painollaan!

Huomenna olisi viimeinen neuvolalääkäri.. jännää saada tietää miltä "paikat" näyttää ;)
Enää 4 viikkoa ja laskettu aika koittaa!
Synnytyksestä sen verran tässä vaiheessa, että en oikein uskalla edes ajatella sitä todeksi.. ajattelin neuvolassa keskustella vielä siitä, nyt kun se lähestyy OIKEASTI!!