perjantai 19. heinäkuuta 2013

Mietteitä tulevasta

Nyt olen pessyt kaikki vaununosat ja turvaistuimen eri osat ja pian ne saa laittaa kuntoon odottamaan vauvaa, kunhan kuivuu vielä valmiiksi.
Tänään iski ensimmäistä kertaa pieni paniikki, että mitä jos kaikki ei menekkään hyvin ja sattuisi jotain eikä saataisikaan vauvaa kotiin :´(
Esikoisen kanssa pelkäsin tätä alusta loppuun, mutta nyt en ole ehtinyt miettimään kun päivät on mennyt esikoisen kanssa hääräillessä ja muutenkin ruutiininomaisesti. Nyt kun kaikki alkaa olla valmiina, sitä vasta alkaa miettimään ja tajuamaan kuinka paljon tätä uutta vauvaa kaipaa ja on odottanut, vaikka sitä ei niin paljon ole ehtinyt ajatellakaan!

Viime raskaudessa muistan kun halusin vain päästä masusta eroon ja olin iloinen kun sain sen pois tuosta tieltä, enkä ymmärtänyt niitä jotka sanoivat että ikävöivät masuaan.. ajattelin vaan että ihanaa kun vauva on nyt täällä meidän puolella ja häntä saa halia ja pusutella oikeasti.. nyt kuitenkin pidän masustani ja tuntuu juuri siltä että en ole valmis luopumaan siitä! No onhan tässä vielä 4 viikkoa aikaa kyllästyä :) tuntuu vaan jotenkin kevyemmältä tämä raskaus.. ehkä siksi kun kroppa on jo kerran kantanut yhden vauvan <3

Esikoinen nukahti tänään päikkäreille, ihanaa meille kaikille, koska iltapävä ja ilta menevät aina silloin paremmin, kun toinen ei ole aivan poikki.. varsinkin kun miehellä on peli illalla ja hänenkin pitää saada levätä!