sunnuntai 28. heinäkuuta 2013

Päivitystä voinnista rv 37+1

Heips!
Rv 37+1 menossa :)

Viime yönä vointi oli hieman huono.. oli siis huono olo ja vauva painoi alaspäin ja joka suuntaan niin että vihloi/särki jännästi nivusia ja koko lantion osaa..
huono olo johtui ehkä siitä että söin puoli litraa jätskiä eilen.. :whistle:
ja sitten oli aika raskas päivä esikoisen kanssa, koska hänen uhmaikänsä on kyllä (toivon mukaan) nyt ihan huipussaan.. eli kokeilee rajoja aivan hullun lailla.. oli esim. heittänyt maidot ikkunaan eilen kun laitoin pyykkiä ja maitoa oli myös meidän uuden sikakalliin tv.n johdoissa ja liittimissä!!
Hän myös lyö/huitoo/potkii, jos ei saa tahtoaan läpi, eikä muutenkaan ole kuulevinaan meidän aikuisten "käskyjä" tai puheita ja kaikki on EI!!
Raskainta on se huono omatunto iltaisin, kun on joutunut olemaan vihainen toiselle ja samalla poika on niin käsittämättömän suloinen tapaus.. ja varsinkin iltaisin kun hän nukkuu, tulee heti ikävä häntä ja on niin lutunen ja söpö, että huvittais vaan pussailla ja halailla toista, kun on kerrankin rauhassa, nukahtaneena:kiss:
Jeps, täällä taitaa vähän hormoonit hyrrätä!!

Jotenkin tuntuu että synnytys voisi olla lähellä.. mutta samalla oireet voisi laittaa ylirasituksen ja kuumuuden piikkiin. Päivät on aika touhukkaita 3 vuotiaan kanssa, eikä paljon levätä, joten ehkä yöllä päivän väsymys tuntuu kipuiluna ja vauvan liikkeetkin tuntuu kipeinä aristavissa lonkissa ja alaselässä.
Vauva oli sitten aamuyöstä todella rauhallinen ja piti vähän pökkiäkkin häntä, mutta vain vähän, ettei heräisi ;)