maanantai 10. helmikuuta 2014

Valmis huone, muut kuulumiset pitkästä aikaa

Hei pitkästä aikaa!

Kiirettä on pitänyt lasten kanssa touhutessa ja kotipuuhia hoitaessa! Yläkerta tuli viihdoin ja viimein kuntoon, vesivahingon jäljiltä ja oli NIIN mahtavaa saada lasten lelut paikoilleen, omaan huoneeseen, vaikka olohuone näyttääkin vielä tältä
saatiin edes osa paikoilleen ja Lenni taas omaan sänkyyn nukkumaan!
Tässä valmis lastenhuone
Lennin puoli

Venlan puoli

Yhteinen huone, omilla pikku nurkkauksilla

Venlan kanssa taistellaan vielä öisin ja olin aivan hermoraunio viime viikolla, noin 3 viikon valvomisen jälkeen! Venla herätti kesken tärkeän unijakson, noin puolentoista tunnin jälkeen ja olin ensimmäistä kertaa, aivan kamala äiti ja juuri sellainen mitä en halunnut olla! Huusin Lennille, käskin mennä yksin leikkimään ja valitin kokoajan kaikesta, enkä jaksanut leikkiä hänen kanssaan mitään!:(
Mies oli pari yötä Venlan kans puoli kahteen yöllä, niin että sain nukkua edes kolme tuntia putkeen ja heti sain hieman pahinta univelkaa pois!
Tänään on pitkästä aikaa ollut oikein hyvä päivä tähän mennessä ja olen ehtinyt leikkiä Lennin kanssa!

Se menee niin että, mitä hermostuneempi itse olen, sitä enemmän huomiota Lenni haluaa ja tekee tinkiä tietenkin ja sitä huonommin Venla nukkuu, mitä enemmän stressaan! Kaikki menee sellaiseksi pahantuulen kierteeksi!

Venlalle on nyt tulossa jo neljäs hammas, en ole varma tuliko se jo viime viikolla, mutta nyt sillä raukalla on ikenet niin paisuneet ja arat että ei uakalla sörkkiä sormilla!
Kiinteät ollaan nyt aloitettu kunnolla, ja tyttö syö hyvin ja on selkeästi paremman tuulinen, niin kauan kun pysyy virkeänä päikkäreiden jälkeen!

Etsin sellaista tehosekoitin/höyrykeitintä, jolla tekee helposti lasten ruokaa! On vain niin kalliita, että pitää tarkasti etsiä vielä!

Lenni söi purkkiruokaa, mutta nyt kun laitetaan Lennille samaa ruokaa, kuin itse syömme, niin haluaisimme myös Venlalle "oikeaa" ruokaa!:)