maanantai 5. elokuuta 2013

Liikunta tekee hyvää

Huhuh!
Tänään oli taas raskas loppupäivä!
Aamupäivä meni hyvin ja sitten iltapäivällä mentiin rannalle ja sielläkin kaikki men hyvin, mutta kun päästiin kotiin, esikoinen oli selvästikin aivan poikki, niinkuin tämä äitikin.
Vatsaa kiristi myös todella kovaa ja painoi kehkoihin taas niin että ensimmäistä kertaa piti oikein valittaa ääneen, että nyt on kyllä kieltämättä tuskainen olo :(

Päätin lähteä  30 minuutin kävelylenkille, jos kiristys helpottaisi, ja voi se teki ihmeitä :) Aluksi tuntui vähän inhottavalta kävellä, kun vatsa oli kipeä, mutta pikkuhiljaa tuntui että vauvakin taas laski hieman alemmas ja tuli hyvä olo!
Sitten tein vielä pakaralihaksia terassilla ja hieman kahvakuulaa ja nyt tuntuu paljon paremmalta koko kropassa!
Mun lempilenkkarit, ihanan pehmeät "pakara"easytone.t



ja 4 kilon kahvakuula




Löysin entisen keskustelupalstan, jossa kävin kirjoittelemassa kun odotin esikoista ja olin kirjoittanut samana päivänä kun lapsivedet meni että leukaan ilmestyi iso finni, mitä minulla ei muuten koskaan tule.. tänään illalla huomasin leuassani finnin ja tuli heti sellainen fiilis että enteileekö tämä taas lähestyvää synnytystä ;) !?
Tänä yönä en kyllä jaksa lähteä synnyttämään, olen niin poikki huonosti nukutun yön jälkeen!
Putsasin leukani Neutrogena pudistusaineella ja kasvopesulla

 ja se teki kyllä ihmeitä, finni hävisi heti leuasta ;)

Masun päivitys Rv 38+2








Jalkapalloa ja yleisiä kuulumisia


Eilen päätin lähteä esikoisen kanssa jalkapallomatsiin. Hän on koko kesän halunnut mennä katsomaan kun isi pelaa, mutta ensimmäinen matsi meni aivan plörinäksi ja sain vain juosta hänen perässään, eikä kummankaan matsinseuraamisesta tullut yhtään mitään ja kaikilla jäi huono mieli.
Eilen kuitenkin esikoinen nukkui päikkärit ja ajattelin että tehdäänpä uusi yritys, kun mumma, pappa ja mummu oli myös tulossa.
Tällä masulla tarvitaan jo hieman tukijoukkoja.
Pyöräiltiin ensin yhdessä mumman ja papan luo. Esikoinen polki itse omalla pyörällä noin 5 km ja minä omallani ja sitten syötiin ja leikittiin hetken mummolassa, ennenkuin mentiin matsiin. Kenttä näkyy mumman ja papan olohuoneen ikkunasta.
Ilta oli upea ja poika käyttäytyi todella loistavasti ja katsottiin koko peli loppuun. Minulla jäi tosi hyvä mieli eilisestä illasta, aurinko paistoi ja sain pitkästä aikaa katsoa mieheni peliä :)
harmi vain että voitto karkasi käsistä juuri viime minuuteilla..

Onneksi olimme pyörällä liikkeillä, niin sain pikku iltalenkin siinä kotiin pyöräillessä, en nykyään ikinä istu paikalla noin pitkiä aikoja tässä vaiheessa raskautta.

Pääsin nukkumaan vasta kello 22 jälkeen ja vauva oli todella levoton puolet yöstä. Räpiköi vatsassa sinne sun tänne ja ajattelin että nyt se puskee itsensä kyllä ulos, tuntui sellaista kipua/vihlontaa alapäässä.. selkä oli myös kipeä ja särki paikkoja vähän sieltä sun täältä.
Juoksin myös vessassa pissalla koko yön, vaikka olen jo kauan selvinnyt yhdellä käynnillä öisin.. taisi tulla ylimääräiset nesteet pois, joita nyt on kerääntynyt, kun on taas tullut helteitä.

En osaa sanoa oliko nuo öiset tuntemukset supistuksia vai pelkästään vauvan liikkeitä.. ainakin ne sattui, mutta ei kiristänyt sillä tavalla kuin muistan että supistukset tekevät.. eli alkavat puolesta välistä vatsaa ja aaltoilevat alaspäin kireänä/kipeänä kipuna..