maanantai 21. lokakuuta 2013

Jännittävä sunnuntaipäivä veikkausliigan parissa

Eilen ratkesi veikkausliiga ja mieheni joukkue voitti pronssia, jeesh !! :)
Jännitin ja olin todella innoissani matsista ja oli vahva tunne siitä että he voittavat kyseisen matsin ja varmistavat kolmannen sijan!
En uskaltanut paikan päälle lähteä lasten kanssa, mutta katsottiin tv.stä matsia ja sisko oli myös meillä kylässä omien lastensa kanssa. Venla nukkui kivasti koko matsin ajan terassilla, joten sain rauhassa seurailla tilannetta.

Lenni ja siskon tyttö oli kiusatuulella ja heitteli yläkerrassa Venlan nallet pitkin lattioita, ruuvaili pinnasängyn mobilea väärään suuntaan ja repi kirjoja ja heitteli tavaroita ja vaatteita ympärinsä!! Argh, olin todella raivoissani!
Mies lähti eilen tietenkin juhlimaan kolmatta sijaa, vaikka yksi matsi onkin vielä jäljellä ens viikonloppuna, jolloin he lähtevät ahvenanmaalle ja olen yksin lasten kanssa torstaista sunnuntaihin, apua!
Ilta meni hyvin ja sain lapset nukkumaan jo kello 20.15 ja menin itsekin nukkumaan. Venla heräsi jo 23.15 syömään ja siihen se yö loppuikin kun ensimmäisen yösyötön jälkeen alkaa levoton vääntäminen, jota kestää loppuyö.. ja sitten olen alannut stressaamaan vessassa käynnistä yöllä, koska jos käyn, Venla yleensä havahtuu siihen ja alkaa heti huutamaan kurkkusuorana, joten en uskalla nousta vessaan ja sitten tunnustelen kokoajan että tarviiko käydä ja se aiheuttaa stressiä, enkä välttämättä saa unenpäästä kiinni enää heti.

Lähdettiin heti aamusta Lennin ja Venlan kanssa Lidliin, ostamaan muovailuvaha-settiä Lennille <ja minulle;) > Olimme ulkoilemassa melkein kaksi tuntia aamupäivällä ja muovailimme nyt iltapäivällä Lennin kanssa, kun Venla meni toisille päikkäreille.
Harmi kun minun puhelin meni rikki yhtäkkiä, ei enää latautunut sen jälkeen kun akku oli loppunut, ja siinä minulla oli hyvä kamera, ja nyt en saa enää otettua kuvia niin kätevästi että voisin heti lisätä niitä tänne blogiin. Kuvat tulee nyt vähän jälkijunaan, kun joudun ensin siirtämään ne kameralta koneelle.

Meillä alkaa nykyään kuuden jälkeen iltahuuto.. eli Venla on väsynyt mutta ei enää saa unenpäästä kiinni kolmatta kertaa, joten itkee väsymystä kunnes on yöunien aika puoli yhdeksän aikaan.
Tällähetkellä on tietynlainen rytmi näissä päivissä. En tiedä kumpi on parempi, hyvä päivärytmi vai hyvä yörytmi, eli että nukkuu hyvin päivisin, mutta valvoo enemmän yöllä, vai että valvoisi paljon päivällä ja nukkuisi koko yön. Tykkään siitä kun voin päivisin edelleen olla Lennin kanssa, niinkuin aina ennenkin, mutta samalla olisi kiva nukkua välillä paremmat yöunet.

Viime viikolla saimme vihdoin ja viimein kirpparitavarat hinnoiteltua ja varattua pöytä ja perjantaina veimme tuotteet myyntiin. Saa nähdä meneekö kaupan.. Emme ole käyneet vielä kertaakaan katsomassa, kun viidellä ylimääräisellä eurolla saa siivouksen joka aamu viikon ajan.
Yläkerrassa odottaa vielä neljä korillista uudempia vaatteita, jotka aion laittaa esille sen jälkeen kun nuo hieman huonommat ovat menneet kaupaksi.
Huomenna käydään katsomassa tilanne. Tänään on kuulemma huono päivä mennä kirpparille miehen mielestä. Taisi olla rankat juhlat viime yönä!!

Nyt taas hetkeksi ulos, ennekuin Venla herää syömään.
Ihanasti paistaa aurinko taas =)