lauantai 3. elokuuta 2013

Nyt kukkii esikoisen antama samettiruusu jonka sain äitienpäivänä! silloin se oli taimi ruukussa, joka istutettiin kesällä ulos! Tuo punainen ruusu on miehen tuoma äitienpäiväruusu, minkä kans istutin


Wasalandiapäivästä ja äitiyshempeilyä

Tänään heräsin yllättävän pirteänä jo kello 6.50.. ensimmäinen mitä kuului esikoisen huoneesta, kun hän heräsi oli "Äiti!", niinkuin aina <3 se ihana tunne, kun oma lapsi herää ja heti ensimmäisenä hänellä on äiti mielessä. Ajatella että olet jonkun mielessä heti kun silmät aukaisee ja pysyt tämän ihmisen tärkeimpänä henkilönä elämän loppuun saakka.. Oman Lapsen!

Aamuisin esikoinen tulee heti herättyään viereen sänkyyn ja haluaa katsoa koneelta, netflixiltä, lastenohjelmia ja äiti saa vielä hetken aikaa heräillä.
Nukumme mieheni kanssa eri kerroksessa, eri sängyssä siis, koska hänellä on krooninen sairaus joka vaikuttaisi myös minun yöuniini :/ ollaan jo totuttu tähän järjestelyyn, vaikka yksinäistä onkin öisin.. Nyt kun vauva pian syntyy, on sinänsä hyvä, että ollaan eri huoneissa mieheni kanssa, niin edes toinen saa nukkua öisin.

Eilen oltiin Wasalandiassa ja oli hauskaa, mutta hieman liian vähän aikaa ehdittiin olemaan, kun lapsille riitti puuhaa niin tosi paljon..
Ajatella että jouduin maksamaan rannekkeen hinnan, no oli se vain 13 euroa, mutta kumminkin, kun näillä viikoilla ei mihinkään laitteeseen ängetä :/ eli raskaana olevat joutuvat myös maksamaan, vaikka eivät saa, sehän on kiellettyä, mennä laitteisiin!!
Pojalla oli hauskaa, sehän sinänsä on kaikista tärkeintä.
Viime vuonna hän uskalsi mennä kaikkiin laitteisiin, joihin pääsi, mutta tänä kesänä kehitys on sen verran mennyt eteenpäin, että hän osaa jo pelätä tiettyjä asioita(hyvä), mutta sitten jäi todella kivat laitteen ajamatta, koska ei uskaltanut kyytiin!





Nyt täytyy nousta seisomaan, vauva nimittäin potkii rintalastaan sen verran kovaa, että ei pysty istumaan tässä koneella.

Ps. kävin viime yönä vain kerran vessassa kello 01.30, vauveli taitaa olla jo niin alhaalla ettei enää edes paina rakkoon.. onko mahdollista?
Neuvolakortissani luki viime kerran jälkeen että vauvan asento Rt2 ja mietin tässä että mitä se 2 tarkoittaa lopussa?!