maanantai 4. marraskuuta 2013

Rutkasti asiaa kuluneista päivistä

Heips!
Olen haaveillut ajasta päästä kirjoittelemaan tänne, mutta arjen kiireet painavat päälle.
Usein aamuisin ajattelen jonkin asian suhteen, että teen sen myöhemmin, onhan tässä koko päivä aikaa ja yhtäkkiä illalla huomaankin että päivä on mennyt niin vauhdilla että homma jäi tekemättä.

Olen yrittänyt pysyä myönteisenä, vaikka hieman raskasta onkin ollut tämä arki.
Viime aikoina on tuntunut että "ongelmat" kasaantuvat päälle, koska aina kun luulee yhden asian helpottavan, tuleekin jo uusi vaiva päälle.
Venla nukkuu edelleen huonosti öisin ja olen pysynyt myönteisenä sen suhteen, että alkuyö on kuitenkin parempi.
No, nyt nukuttminenkaan ei meinaa onnistua ja Venla herää melkein heti uudestaan ja on hankala saadaa nukahtamaan.
Kaiken lisäksi esikoinen on alannut heräämään jo ennen kello kuutta aamulla ja on ihan poikki iltapäivästä lähtien ja mikään ei oikein toimi kun on niin väsyneenä ja kiukuttelee kaikesta. Ainut mikä auttaa tässä tilanteessa on oma rauhallinen suhtautuminen, jossa olen aika hyvin onnistunut, mutta välillä tekee tiukkaa jos olen itse aivan poikki valvotun yön jälkeen.

Haettiin Venlalla kehto Seinäjoen Vaunulasta, jotta nukuttaminen olisi hieman helpompaa öisin ja ostin samalla myös kuvioituja harsoja, Venla kun on sellainen "rättivauva" eli harso naaman eteen ja sitten vasta tulee uni.
Tämä tummanruskeana.

Ensimmäisenä yönä kehto toimikin aika hyvin, mutta sitten iski flunssa! Eli Venla sai ensimmäisen yskän/nuhan jo nyt ja nukkumisesta ei tule mitään.
Otimme cuplatonin käyttöön viime viikolla, koska ilmavaivat ovat häirinneet Venlan unta ja nyt kun hänellä on nenä tukossa, sitä ilmaa menee vielä enemmän masuun joten nukkuminen on todella hankalaa.
Suolatippoja ollaan annettu ja sitten on vielä sammaslääke, jota pitää antaa koska Venlalla oli kunnon kerros sammasta kielessä. Lääke maistuu aivan hirveältä ja sitä pitää antaa 4 kertaa päivässä 4 viikon ajan.. blaah.. hirveä huuto joka kerta!!

Viikonloppuna olisi ollut futiksen päättäjäiset, mutta en päässyt mieheni kanssa, koska lapset sairastui ja kukaan ei halunnut hoitaa kipeitä lapsia, joten jäin itse kotiin ja mies joutui menemään yksin päättäjäisiin :( ensimmäinen kerta kun en päässyt hänen mukaansa..
Hänet palkittiin parhaana pelaajana, sai kiertopalkinnon ja fanitkin palkitsivat hänet parhaana pelaajan :) hyvä rakas <3