tiistai 17. syyskuuta 2013

Refluksia ja neuvolakuulumiset

Tänään oli neuvola ja lääkäri! Vauva oli kasvanut hienosti, mutta painoon olin hieman pettynyt, kun toivoin että olisi tullut 4 kiloa täyteen, mutta jäi hieman alle tuon. Neuvolatäti taas kehui tyttöä niin ihanaksi ja sai jopa hymyn takaisin <3 ja kehui myös esikoistamme, joka myös on aivan ihana poika <3
Huomattiin toissa iltana tytöllä refluksin oireita, ihan samoja kuin esikoisella oli.. aikaisemmin kiinnitin jo huomiota tytön krohinaan, selkää kaarelle vetämiseen, nieleskelyyn, jatkuvaan hikkaan, apneaan ja yleiseen ärtyneisyyteen ja seljeään kipuitkuun :( toissa iltana huusi kurkkusuorana kaksi tuntia putkeen ja nukahti uupumukseen ja heräsi noun 10  minuutin kuluttua taas kun selkeästi nousi jotain kurkkuun ja alkoi taas huutaa ihan hysteerisenä! Päätin heti jättää maitotuotteet pois ruokavaliostani ja muistettiin onneksi lääkkeen nimi mikä auttoi esikoiselle ja haettiin sitä heti. Tuntuu että heti helpotti tytön oloa, kun jätin maitotuotteet pois.. ärsyttää vähemmän ja uskon että tämä refluksi johtuu siitä että meidän vauvoilla ei ole sulkijalihas kehittynyt tarpeeksi vielä ja menee itsestään ohi noin 10 viikon ikäisenä! Tätä siis toivon, että ei olisi mitään pitempään jatkuvaa!
Esikoinen on omasta mielestäni rauhoittunut, eikä osoita mieltä enää yhtä paljon! On totellut ainakin minua nyt taas ja kuuntelee jopa välillä minua :) ja uskoo! Uskalsin lähteä hänen kanssaan pyöräilemäänkin ja hän odotti nyt nätisti minua ja vauvaa kun itse kävelin vaunujen kanssa! Hän auttaa myös vauvan kanssa välillä, tuo tuttia ja silittelee ja ilmoittaa aina näin kun vauva itkee,: "äiti vauva huutaa!!!"
Pian saa aloittaa urakan, kun viikonloppu lähestyy ja saa alata leipomaan nimiäisiä varten!!

Makaroonilaatikko on niin herkkua ;)






Niinkuin nukke. Täydellinen paketti!

Päivitystä omasta vartalosta. Aah, ihanaa kun ei ole etureppua enää :) niin kevyt olo!!