torstai 7. marraskuuta 2013

Kuvia rakkaista


Lennin ISO hymy

Hymynaama viihdyttää aina

näin hymyillään "hymynaamalle"


Syömishommia

Lupasin kirjoittaa ruoka- ja liikuntapäiväkirjaa välillä, mutta se taitaa nyt jäädä haaveeksi toistaiseksi. Jos vain riittäisi aikaa, kirjoittaisin, koska varsinkin miehelläni, joka on ammattiurheilija, riittää juttua päivittäin, terveellisestä ruokavaliosta. Hän seuraa todella tarkkaan kaikkia uusia juttuja ruokaan liittyen ja kertoo näitä minulle.
Jos puhelin ei olisi rikki, olisi helppo kuvata kaikkia hänen ostamia tuotteita ja lisätä niitä tänne. Hänen ansiostaan tiedän mikä ruoka on terveellistä ja mikä ei :)
Itse olen oikeasti todella huono tuon ruuan suhteen tällähetkellä. Unohdan kokoaajn syödä, kunnes huomaan että kädet tärisevät energianpuutteesta, ja silloin tajuan että "söin viimeksi luonaan, ja nyt onkin jo ilta!"
Yritän siis syödä hyvän aamupalan, lounaan, päivällisen ja vielä iltapalan. Usein päivällinen unohtuu ja syön illalla kunnolla. Minulla ainakin lähtee seuraavan päivän aineenvaihdunta käyntiin heti aamusta, jos vain muistan syödä ennen nukkumaanmenoa. Myös uni tulee paremmin ja jaksan yövalvomisia.
Nyt olen pikkuhiljaa lisäillyt maitotuotteita taas ruokavalioon, ja omasta mielestäni Venla ei ole reagoinut tähän. Tuo hänen flunssansa sekoittaa taas kaikkea, mutta nyt on vain kestettävä ja yritettävä jaksaa ja olla stressaamatta turhaan.
Nyt lähden ulos.. esikoinen saapui kotiin juuri!
Kauhea ikävä oli taas koko päivän Lenniä!