maanantai 2. syyskuuta 2013

Kuvia minusta noin 10 päivää synnytyksestä


Hieman olen väsyneen näköinen





Omistan ehkä maailman parhaimmat geenit raskauskilojen suhteen!

Vauva-arkea

Heips!
Meillä on arki lähtenyt pyörimään ihan kivasti!
Esikoinen on ehkä vähemmän mustasukkainen, kuin odotin :) ehkä siksi kun varauduin pahimpaan ;)
Vauva nukkuu hyvin päivisin, niin olen ehtinyt olemaan esikoisen kanssa!
Nyt kun alan parantumaan synnytyksestä ja kroppa on kerännyt hieman voimia, olo alkaa olla aika normaali. Väsyttää kyllä aika paljon, kun vauva kukkuu öisin.. mikä sinänsä on väsyttävää, mutta tietää sitä että päivisin jää aikaa muille hommille, kun tyttö nukkuu!
Olen omasta mielestäni osannut huomioida kummatkin lapset, niin että kumpikaan ei jää syrjään missään vaiheessa, vaikka syöttäisin vauvaa huomioin esikoisen leikit siinä samalla ja jutellaan ja näytän hänellä että olen läsnä myös hänelle!
Yhtenä päivänä tuli pari kyyneltä kun ajattelin hetkiä esikoisen kanssa kahdestaan.. niitä hetkiä pitää tästä lähtien suunnitella etukäteen, ei voida vain lähteä pyöräilemään kahdestaan, tai potkimaan palloa, tai leikkimään puistoon.. nyt pitää suunnitella kaikki eritavalla. Kai se on ihan normaalia surra sitä, vaikka olenkin maailman onnellisin siitä että saatiin vielä toinen terve lapsi tähän perheeseen.

Vauva tuhisee omassa sängyssään tällähetkellä. Sain hänet nukahtamaan sinne.

Esikoinen lähti päiväkotiin ja asunto on oudon hiljainen.. mitä kovempi mekkala, sen paremmin vauva nukkuu, eikä ilmekkään värähdä vaikka esikoinen saisi hirveän uhmaraivarin aivan korvanjuurella :) !!