torstai 1. elokuuta 2013

Rv 37+5

Tänään oli tosi raskas päivä, vaikka anoppi otti esikoista hoitoon ja sain pitkästä aikaa olla aivan yksin kotona. Poika heräsi jo kuudelta aamulla ja olin itse juuri nukahtanut valvottuani kello neljästä yöllä.. joten väsymys painoi niin etten paljon jaksanut yksinolosta nauttia! Esikoinen ei myöskään suostunut nukkumaan päikkäreitä, joten väsymys näkyi myös hänen käytöksessään!
Tänään sain vihdoin ostettua kauan etsityn aamu/kylpytakin ja olen todella tyytyväinen siihen :)

Olo on väsymyksestä huolimatta muuten hyvä! vauva laskeutunut todella paljon ja pystyn taas hengittämään.. painaa aikalailla lonkkaan ja tuonne alas muutenkin, mutta kai se kuuluu asiaan näillä viikoilla. Olen muuten saanut pelkällä ruokavaliolla pidettyä rauta-arvot 120 ja olen tosi tyytyväinen itseeni.. minä kun en koskaan ole ollut mikään kovin terveellinen syömistavoissani! Nyt on sellainen vaihe kun tekisi mieli mässäillä, mutta ei uskalla enää! päätin että kun vauva on syntynyt mies saa tuoda minulle pizzaa sairaalaan ;) ja kotona sitten aion syödä pussillisen sipsejä ja kunnolla dippiä!
Erikoista kun odottaa ja laskee päiviä siihen kun vauva syntyy ja samalla tuntuu että jos se vaikka nytkin päättäisi tulla, ei todellakaan olisi vielä valmis siihen
Masun päivitys 37+5