tiistai 13. elokuuta 2013

Uhmaa, väsymystä ja hieman hyvääkin :)

Eilen oli taas aivan kauhea aamupäivä/keskipäivä esikoisen kanssa.
Hän heräsi jo kuudelta aamulla, oli aivan poikki ja kiusasi ja ärsytti kaikkia koko aamupäivän.
Sitten ei suostunut nukkumaan, mikä tarkoitti että en itsekään saanut levätä.. yöt ovat olleet vaikeita nyt, kun minua on vaivannut todella levottomat jalat.. mitkä taitavat johtua siitä että vauva liikuttelee päätä nivusen kohdalla ja painaa johkin hermoon, mikä menee sellaisena sähköiskuna jalkoihin ja jalat sätkyy ja pomppii omia aikoja öisin!
Väsymys tekee minusta todella herkän, ja sitten harmittaa kun pitää  huutaa esikoiselle, kun hän käyttäytyy tyhmästi, mutta samalla ei voi ymmärtää että oma lapsi voi joskus olla niin ... mitä sanaa sitä sitten käyttäisikään!!
Itkin sitä että mitä olen tehnyt väärin, kun en saa kuria omaan lapseen, vaikka kuinka olen yrittänyt pitää rajoista kiinni ja tehnyt parhaani.. :`(
Onneksi iltapäivä/ilta meni sitten paremmin kun mies tuli kotiin ja lähdettiin siskon luo kyläilemään. Näin heidän vauvan ensimmäistä kertaa nyt, ja voi se sulatti sydämeni ja sain pidellä vauvelia melkein kaksi tuntia, kun toinen nukkui niin rauhallisesti sylissäni.. oman vauvani päällä <3
Esikoinenkin leikki tosi nätisti serkkutytön kanssa ja minulle jäi siitä hyvä mieli.
Ilta meni siis kaikin puolin hyvin ja niitä hetkiä osaa arvostaa!

Viime yönä sain pitkästä aikaa nukkua ilman levottomia jalkoja ja tänään on energiaa ihan eri tavalla ja mieli on paljon kirkkaampi!

Masu napsuu ja naksuu alhaalta ja tuntuu että vauva olisi hieman laskeutunut.. mutta muuten voinnissa ei ole mainittavaa.
Öisin supistelee hiljaa kun vauva liikkuu paljon ja ärsyttää kohtua, mutta päivät ovat rauhallisia.
Hyvin jakselen, melkein liiankin hyvin =) jos niin voi sanoa!
Vatsakaan ei ole toiminut mitenkään vilkkaammin,(paitsi sen yhden yön viime viikolla), niinkuin esikoisen kanssa toimi vilkaammin viikon verran, ennen lapsivesien menoa.
Tämä raskausaika, siis ihan erilainen kun ensimmäinen oireiden suhteen!

Yritän olla miettimättä synnytystä liikaa, vaikka ei se hirveän hyvin onnistu, mutta suht rauhallinen mieli on vielä!

39+3