sunnuntai 15. syyskuuta 2013

Esikoisen kanssa yhteistä aikaa

Torstaina kun miehellä oli peli, pyysin mumman meille vahtimaan vauvan unta ja hain esikoisen päiväkodista yksin. Menimme kauppaan ostamaan jätskit ja söimme ne kaupan rappusilla. Siihen paistaa ihanasti aurinko ja ohi ajaa aina tosi paljon hienoja autoja :) rekkoja, mopoja sun muita. Sitten menimme puistoon leikkimään, vaan kahdestaan ja oli ihanaa <3 pystyin jo hieman juoksemaankin ja leikittiin esikoisen rakastamaa hippaleikkiä.
Oli mahtavaa viettää yhteistä aikaa pitkän tauon jälkeen.
Yöllä vauva nukkui paremmin ja sain itsekin nukkua, mutta sitten jatkui taas huonot yöt. Pari yötä on ollut aivan katastrofaalisia ja olen valvonut melkein koko yöt. Onneksi mieheni on niin ihana ja auttaa niin paljon kun pystyy ja otti tänä aamunakin vauvan alakertaan vaunuihin nukkumaan ja sain itse nukkua aamulla. Olin todella poikki ja nukahdin heti. Nukuin kaksi tuntia putkeen heräämättä kertaakaan.

Tiistaina vauvalla on neuvolalääkäri ja kiva nähdä kuinka paljon tyttö on kasvanut.
Pieni ja siro hän on, mutta posket ovat pyöreät :) joten luulen että hän kasvaa ihan hyvin.
Kovasti hän on kiukkuinen hereillä ja selvästi vatsaa vääntää, mutta nukkuu päivisin niin levollisesti, että ei varmastikaan ole mitään normaalista poikkeavaa vaivaa.

Ens viikonloppuna pidämme nimiäiset tytölle ja sitten saamme paljastaa nimen :) olen aina tiennyt minkä nimen haluan, jos joskus saan tyttölapsen.
Pitäisi keskiä joku kiva tapa/leikki miten paljastamme nimen. Viimeksi esikoisen nimi oli skumppalasien pohjassa ja skoolauksen jälkeen käännettiin lasit ja jokaisen lasin pohjassa oli yksi kirjain ja niistä piti sitten selvittää nimet.