keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Nimiäiset ja yleiset kuulumiset





Viime lauantaina meillä oli nimiäiset ja tyttö sai vihdoin nimen :) Venla <3
Kiirettä piti valmisteluissa, kun tehtiin kaikki itse ja viikko hurahti noin vain.
Venla sai ihania lahjoja ja paketitkin oli niin suloisia

Tekemäni muffinit



Venla nukkuu välillä, useimmiten, hyvin päiväunet tässä aamupäivällä noin 3 tuntia, ja on jättämässä toiset pitkät unet pois, jotka ennen nukkui noin kello 15-18 ja toivon että pian alkaisi yöt sujua ilman kahta syöttöä. Nyt hän herää 00-01 välillä ja 04-05 välillä syömään ja tässä menee aina vähintään tunti, joten yöt ovat inhottavan katkonaisia ja raskaita.
Venla on alannut ääntelemään ja tuntuu että minun maidoton ruokavalio, on nyt alannut vaikuttamaan niin, että hänellä ei enää nouse niin pahasti vatsahapot kurkkuun! Eilen oli uusi ennätys ja Venla oli puoli tuntia hyvällä tuulella, yleensä on itkeskellyt kokoajan jotain vaivaa :( Hän on aivan ihana kun ottaa kontaktia minuun ja yrittää selvästikin jutella <3 öhisee ja ääntelee niin ihanasti.
Esikoisen, eli Lennin kanssa on jatkunut ihan hyvin ja pahin kriisi taitaa olla ohi.
Toissa yönä hän huusi unissaan "äiti älä mee!!" ja "äiti tule takaisin!!" raukka, taitaa unissaan käydä läpi tätä uutta elämänmuutosta.
Ollaan miehen kanssa kuitenkin huomioitu Lenni tosi hyvin ja moni on myös kehunut sitä kuinka paljon annetaan Lennille huomiota vaikka meillä on kädet täynnä myös Venlan kanssa.
Olen itse myös todella tyytyväinen itseeni ja siihen kuinka olemme miehen kanssa jaksaneet olla Lennille yhtä huomaavaisia kuin aina ennenkin.
Eilen oli ihanaa päivällä kun Lenni kuunteli Hevisaurusta koneeltani ja syötin Venlaa samalla ja sitten tanssittiin kaikki kolme musiikin tahtiin ja vauvathan tykkää hypyttämisestä ja liikkeestä joten Venla tykkäsi ja Lenni tykkäsi kun tehtiin syöttämisestä samalla leikki :)
Lenni soittaa mukana Hevisaurukseen

Venla 5 viikkoa nostaa päätä näin